Brussel tweekleurige trouwring: de kunst van complementariteit

Jullie vullen elkaar allebei perfect aan en jullie gaan trouwen. Op dezelfde manier is er een zeer actuele trend dat aan het beeld van uw koppel, uw trouwringen, net, ook verschillende kleuren of edele metalen combineert. Zoals de hemel met de aarde trouwt, zoals water en vuur in contact met elkaar worden gehard, combineren wit goud, palladium goud, goudgeel of rosé goud om je originele sieraden te leveren. Brussel tweekleurige trouwring: de verfijning van de bewerkte ringen in twee verschillende tonen.

stuur me je wensen maak een afspraak

Ontmoet mij:

sammy plat

DE WONDEREN VAN HET HUWELIJK

22 september 2019 sammy plat

BRUSSEL BRUILOFT EERLIJKE

Vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 september 2019

sammy plat

MON BRUILOFT EERLIJKE

19 en 20 oktober 2019

sammy plat

KURK BRUILOFT EERLIJKE

9 en 10 november 2019

sammy plat

BRUILOFT EERLIJKE RUIMTE TELLO

16 en 17 november 2019

sammy plat

BRUILOFT EERLIJKE NAMEN EXPO

14 en 15 december 2019

sammy plat

CHARLEROI BRUILOFTSBEURS

Zaterdag 18 en zondag 19 january 2020

Van de meest klassieke tot de meest originele

Zelfs als je heel verschillende persoonlijkheden hebt, zul je al snel één enkele entiteit worden. Door kleuren en metalen te combineren, vertegenwoordigen uw trouwringen uw verschillen die zich harmoniseren om deze subtiele balans te bereiken. En natuurlijk lenen alle modellen zich voor het spel met dubbele kleuren. Afgeronde trouwringen, platte of licht gewelfde trouwringen jongleren met goud in al zijn variaties. Brussel tweekleurige trouwring: de keuze van perfecte akkoorden.

stuur me je wensen maak een afspraak

Brussel tweekleurige trouwring: knowhow ten dienste van de harmonie

Als artisanale juwelier wil ik ringen voor je maken met een onberispelijke afwerking. Om deze verschillende kleuren te produceren, zijn de Sammy Plat modellen inderdaad gevormd in verschillende legeringen die een delicate beheersing van metalen vereisen. Bovendien wisselen sommige ringen kleuren horizontaal of verticaal af. Ook hier moet de kunst van het scheiden volledig onder controle zijn om een juweel van grote delicatesse te produceren. Het is zelfs mogelijk om trouwringen voor u te creëren waarvan de binnen – en buitenkant een verschillende tint hebben. De top van verfijning. Kortom, zoals u begrepen zult hebben: door mij uw verzoek toe te vertrouwen, wat uw keuze ook is, zal u een stuk dragen , dat gemaakt is naar uw imago. Een juweel dat echt op u lijkt, ontworpen om u gedurende uw hele leven te vergezellen. Want is de trouwring niet de enige ring waarvan men zich nooit scheidt?

Ontdek ook – Al onze trouwringen :

Klassieke trouwringenHuwelijk trouwringen – Tweekleurige trouwringen –  Driekleurige trouwringenSoft trouwringenCustom trouwringenGraveren trouwringenDiamant trouwringen

Bent  u op zoek naar unieke juwelen?

De ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op jee ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op je.

Plat Sammy

CONTACTEER MIJ

02 537 28 29

0475 25 51 64

sammyplat@gmail.com

BTW-nummer : BE0701674145