Brussel soft trouwring: wanneer het materiaal zacht is

Als de variaties van de vormen oneindig zijn, kunnen de afwerkingen van de edelmetalen die deel uitmaken van de trouwringen ook variëren. Wat de pas gehuwden verleidt. Zo geeft een binnenste « soft » kroon de ringen de zachtheid van fluweel ... Brussel soft trouwring: een delicate sensatie op de huid.

Ontmoet mij:

sammy plat

DE WONDEREN VAN HET HUWELIJK

22 september 2019
sammy plat

BRUSSEL BRUILOFT EERLIJKE

Vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 september 2019

sammy plat

MON BRUILOFT EERLIJKE

19 en 20 oktober 2019

sammy plat

KURK BRUILOFT EERLIJKE

9 en 10 november 2019

sammy plat

BRUILOFT EERLIJKE RUIMTE TELLO

16 en 17 november 2019

sammy plat

BRUILOFT EERLIJKE NAMEN EXPO

14 en 15 december 2019

sammy plat

CHARLEROI BRUILOFTSBEURS

Zaterdag 18 en zondag 19 january 2020

Brussel soft trouwring: met de vinger trouwen

Of u nu kiest voor ringen in wit of goudgeel of platina, wellicht heeft u liever hun zachtere variant. Niet alleen voor de originaliteit, het harmonieuze aspect van het juweel dat echt met de vinger trouwt ... en erin glijd met de delicatesse van een streling. Maar ook voor het exclusieve cachet van deze mooie trouwringen. De manier om ze aan de vinger te dragen is inderdaad veranderd, wat ze een vleugje elegantie heel speciaal maakt. In matte of geborstelde afwerking winnen deze ringen soms de voorkeur van mannen die een vleugje mannelijkheid erin herkennen. Maar een groeiende aantal vrouwen die meer gewend is zijn aan het dragen van hedendaagse sieraden, vinden ze ook leuk. Kortom, dit bereik neemt toe.

Met de hand afgewerkt door uw juwelier

Om de ronde binnenkant van de ring te creëren, maakt uw artisanale juweliers vakman binnenin een ronde contour. En als men een gewoonlijk sjablonen gebruikt om de uiterlijke vorm van de trouwringen te geven, is het echter onmogelijk om uitsluitend op deze manier te werk te gaan voor de binnenste ronding. Dus maak ik het werk met de hand af: ik vijl zorgvuldig de randen om een onberispelijke weergave te krijgen. Bovendien zijn allerlei afwerkingen mogelijk. Daarom is het de moeite waard om samen rond uw project te zitten om de materialen en effecten te bespreken en te kiezen die aan uw wensen voldoen. Brussel soft trouwring: het is essentieel voor mij om u gepersonaliseerde juwelen aan te bieden, perfect in lijn met wat u wilt. En nog chiquer dan alles wat u zich had voorgesteld.

Ontdek ook - Al onze trouwringen :

Klassieke trouwringen - Huwelijk trouwringen - Tweekleurige trouwringen -  Driekleurige trouwringen - Soft trouwringen - Custom trouwringen - Graveren trouwringen - Diamant trouwringen

Bent  u op zoek naar unieke juwelen?

De ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op jee ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op je.

Plat Sammy

Telefoon

Mobiele

E-mail

Btw-nummer

BTW-nummer : BE0701674145