Brussel diamant trouwring, een wens van de eeuwigheid

Als je meer durft, wil je misschien van de traditie afwijken om nieuwe creatieve horizonten te verkennen. En misschien kijk je naar sieraden met diamanten? Brussel diamant trouwring: de weg om trouwringen en briljanten te combineren.

Ontmoet mij:

sammy plat

DE WONDEREN VAN HET HUWELIJK

22 september 2019
sammy plat

BRUSSEL BRUILOFT EERLIJKE

Vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 september 2019

sammy plat

MON BRUILOFT EERLIJKE

19 en 20 oktober 2019

sammy plat

KURK BRUILOFT EERLIJKE

9 en 10 november 2019

sammy plat

BRUILOFT EERLIJKE RUIMTE TELLO

16 en 17 november 2019

sammy plat

BRUILOFT EERLIJKE NAMEN EXPO

14 en 15 december 2019

sammy plat

CHARLEROI BRUILOFTSBEURS

Zaterdag 18 en zondag 19 january 2020

Sterrenklompjes om je trouwring te versieren

De diamanten ringen zijn soms een voorbeld van de keuze van koppels die zich aan een huwelijk verbinden zonder door de "verloving" hokje te passeren. Zo willen ze ook genieten van de magie van edelstenen. Sinds mensenheugenis betoveren diamanten ons letterlijk. In de oudheid beschouwden de Grieken hen als kleine percelen van sterren die op aarde zijn gevallen. Anderen zagen er de tranen van de goden. Zelfs vandaag is hun training magisch ...

Wist je dat het 1 tot 3 miljard jaar duurde voor ze zich in de diepten van de aarde ontwikkelden? En het is een magma van ondergrondse vulkaanuitbarstingen die ze naar de oppervlakte bracht, in de meanders van een vulkanisch gesteente. Dus stel je voor welk wonder van de natuur je op het punt staat te glippen!

Brussel diamant trouwring: voor alle budgetten

De prijs van de diamanten die u kiest, is afhankelijk van verschillende factoren. Gewicht, zuiverheid, kleur en kwaliteit van de grootte zijn de vier criteria die de kwaliteit van uw stenen bepalen. Deze worden ook vergezeld door een echtheid certificaat. Een beetje zoals de acte van de burgerlijke stand die uw huwelijk officieel bevestigd. Door ervoor te kiezen mij te vertrouwen, verzekerd u uwzelf van een serieuze expertise, uitgevoerd volgens de regels van de kunst. En aangezien exclusiviteit geen prijs heeft, als u kiest voor diamanten van meer dan een halve karaat, ontvangt u automatisch een certificaat die op internationaal niveau erkend is. Op deze manier zijn uw stenen gecertificeerd en vermeld in een wereldwijd systeem. Een garantie voor veiligheid.

Ontdek ook - Al onze trouwringen :

Klassieke trouwringen - Huwelijk trouwringen - Tweekleurige trouwringen -  Driekleurige trouwringen - Soft trouwringen - Custom trouwringen - Graveren trouwringen - Diamant trouwringen

Bent  u op zoek naar unieke juwelen?

De ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op jee ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op je.

Plat Sammy

Telefoon

Mobiele

E-mail

Btw-nummer

BTW-nummer : BE0701674145