Brussel hanger: het juweel van karakter

Als het een juweel is dat op het volledige bereik van originaliteit kan spelen, is het wel de hanger. Omdat het allerlei verschillende vormen kan aannemen. En gemaakt in alle materialen en versierd met de meest uiteenlopende elementen: edelmetalen, stenen, hout, parelmoer, kleine diverse voorwerpen ... Het kan zelfs stukken van andere antieke juwelen of antieke stukken integreren en omleiden goudsmid. Brussel hanger: een juweel van karakter dat beschikbaar is in zowel klassieke als resoluut eigentijdse modellen. En in collecties zoals in exclusieve stukken.

In de naam van de functie die u hem wilt toewijzen ...

De hanger, vroeger een talisman of een teken van religieuze biecht, heeft in de loop van de eeuwen verschillende symbolische hopen bedekt. Naast de identiteitsfunctie van de hanger met de naam van degene die ze draagt, kan deze ook een lidmaatschap van een groep of een beweging oproepen (sport, muziek stijl, filantropische club, enz.). Het wordt ook soms toegekend als beloning voor de winnaar van een evenement. Maar het kan ook zonder enige pretentie een bescheiden streven naar elegantie dienen. Als ze vaak rond de nek wordt gedragen, geven sommigen er de voorkeur aan deze om de pols te wikkelen.

Brussel hanger: voor alle stijlen

Ik zal het niet verbergen dat ik als artisanale juwelier dol ben op het creëren van dit soort sieraden. Omdat de codificaties zo veelvoudig zijn dat je onvermijdelijk een vrije loop kunt geven aan je fantasie en aan mijn creativiteit. Dus samen zullen we waarschijnlijk een enorm origineel stuk produceren. Je kunt het tekenen met een spiraalvormige stenen kooi, een klein voorwerp met een belangrijke emotionele waarde voor je ogen, of een klassiek medaillon of heel hedendaags ... Of we kunnen het ons voorstellen als een mooi object, een fascinerende nuchterheid. Wat uw keuze ook is, uw hanger biedt een rijke echo van uw persoonlijkheid. Het zal meer zijn dan elk ander juweel dat jouw specifieke energie vertegenwoordigt.

Ontdek ook - Al onze hangeren :

Luno hangeren - Op maat gemaakte hangeren 

Bent  u op zoek naar unieke juwelen?

De ringen, oorbellen en trouwringen gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op jee ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op je.

Plat Sammy

Telefoon

Mobiele

E-mail

Btw-nummer

BTW-nummer : BE0701674145