Brussel Luno hanger: het zeer persoonlijke geschenk

Wilt u een uniek cadeau maken dat heel specifiek is gekozen voor een naaste persoon? Dus, waarom niet leunen voor een hanger met de naam van de persoon aan wie u hem wilt aanbieden. Stel je haar verbazing voor wanneer ze het uitpakt: plotseling beseffen dat u zoveel belang hecht aan haar naam ... Ze zal meteen begrijpen dat ze je erg dierbaar is. Brussel Luno hanger: het gepersonaliseerde geschenk bij uitstek!

Zijn naam in gouden letters ...

Een naamhanger is niet verstoken van originaliteit. U zult het ontdekken door de verschillende modellen te observeren die ik je zal laten zien. Het is inderdaad mogelijk om op typografie te spelen, om grafische variaties heel bijzonder te maken om een edelsteen resoluut modern te maken. Als u deze hanger wilt voor een heel jonge of onconventionele persoon, kan een schets geïnspireerd op tags en andere graffiti je overtuigen om deze keuze meer gedurfd te maken. Omdat de stedelijke kunst bovendien meer en meer wordt uitgenodigd in de wereld van de sieraden. Tenzij je alle namen van je kinderen bij elkaar wilt brengen in één juweel? En dus kiest u voor onderscheidende lettertypen, afhankelijk van de persoonlijkheid van elk ... Wat u ook wenst, ik zal me aanpassen aan uw verzoek en een harmonieuze creatie aanbieden, die voldoet aan uw wensen.

Brussel Luno hanger: laat hem alle kleuren zien

Zoals alle sieraden van Sammy Plat, zal je Luno hanger de hoogste kwaliteit hebben. Nog steeds ouderwets in 18-karaats goud, heb je de keuze tussen verschillende kleuren. Wit of roze goud is over het algemeen populair bij jongere mensen, terwijl geel goud vaak de voorkeur heeft van ouderen. Maar je weet zeker beter dan ik de smaken van je dierbaren. En in ieder geval kunt u er zeker van zijn dat ik zal profiteren van een verzorgd werk en een onberispelijke afwerking.

Ontdek ook - Al onze hangeren :

Luno hangeren - Op maat gemaakte hangeren 

Bent  u op zoek naar unieke juwelen?

De ringen, oorbellen en trouwringen gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op jee ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op je.

Plat Sammy

Telefoon

Mobiele

E-mail

Btw-nummer

BTW-nummer : BE0701674145