Brussel ring: net als degene die het draagt!

Een ring onthult altijd een deel van de persoonlijkheid van de persoon die het draagt. Het kiezen van een ring is geen onschadelijke stap. Het is essentieel om hem goed te selecteren, om ervoor te zorgen dat het echt op jou lijkt. Brussel ring: als artisanale juwelier neem ik de tijd om goed naar u te luisteren, zodat ik je creaties kan aanbieden die je unieke temperament onthullen.

Een juweel is altijd symbolisch


Als je geïnteresseerd bent in de symboliek van objecten, weet je misschien dat ringen ook semantiek overbrengen. Bijvoorbeld, afhankelijk van de vinger waarop ze zijn gedragen. Of afhankelijk van hun aanwezigheid naast een ander juweel, of in plaats daarvan. Dus, een vrouw die een ring op de ringvinger draagt ​​(in plaats van een trouwring dan), stuurt de boodschap dat haar hart niet beschikbaar is. Of dat ze niet klaar is om zich te binden. En wist u bijvoorbeld dat elk van onze vingers mensen om ons heen vertegenwoordigt? De middelvinger is natuurlijk je eigen vertegenwoordiger: het is de vinger van identiteit. De duim is de ambassadeur van je ouders. Index van uw broers en zussen. De ringvinger symboliseert duidelijk je partner. En de kleine vinger is een eerbetoon aan uw kinderen. Draag op elke vinger de juwelen die u wilt associëren met uw geliefden.

Brussel ring: man of vrouw, elk zijn gewoonten

Gezien het brede palet aan mogelijkheden, ben ik erg blij om ringen te maken voor zowel mannen als voor vrouwen. En ieder interpreteert op zijn eigen manier de symboliek van de juwelen die het draagt. Sommige overeenkomsten worden echter waargenomen. Mannen en vrouwen dragen bijvoorbeld allebei hun trouwringen aan de linker ringvinger. En hun zegelring met uw pink, in navolging van uw kinderen ... zouden zij een verwijzing naar genealogie waarnemen?

Ontdek ook - Al onze ringen :

Parelring - Diamanten ring - ZegelringVerlovingsring

Bent  u op zoek naar unieke juwelen?

De trouwringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op jee ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op je.

Plat Sammy

Telefoon

Mobiele

E-mail

Btw-nummer

BTW-nummer : BE0701674145