Brussel diamanten ring: om de zeldzame momenten te vieren

Zoals een beroemde James Bond film het zegt: “Diamanten zijn eeuwig”. Dit geldt zeker voor degenen die het voorrecht heeft om ze te dragen. Hun genialiteit verrukt je van jaar tot jaar zonder je te vermoeien. Hun magie is inderdaad tijdloos en vergezelt u een heel leven lang. Brussel diamanten ring: het uitzonderlijke geschenk dat hem wordt aangeboden voor een heel speciale gelegenheid.

stuur me je wensen maak een afspraak

Een bewijs van onvoorwaardelijke liefde

Zal ze binnenkort een verjaardag van rond cijfer vieren? Of ben je dol gelukkig omdat ze je kind net op de wereld heeft gezet? Tenzij je haar wilt feliciteren met haar nieuwe baan … Neem dit voorwendsel om haar je onvoorwaardelijke liefde te tonen: geef haar een prachtige glans. Weet je dat er in alle kleuren zijn? Witte diamanten zijn natuurlijk de meest gebruikelijk, maar je kan net zo goed een kleurensoort kiezen. Roze, geel, blauw, rood, groen, zwart, champagne … het kleurenpalet is heel groot en subtiel. Als je haar wilt verrassen met een zeer origineel en zeldzaam juweel, kies dan voor een gekleurde steen. Niemand om je heen zal het gezien hebben en je dierbare en tedere zal des te trotser zijn.

stuur me je wensen maak een afspraak

Brussel diamanten ring: de kunst om je steen te kiezen

Professionals zullen het je vertellen: koop altijd een diamant in het licht van de dag (of onder een lamp die een vergelijkbaar licht reproduceert). Het is daarom dat we aan mijn tafel zullen zitten en ik de verschillende stenen zal laten zien. Ik zal u het verschil uitleggen tussen elk van ze in termen van gewicht, zuiverheid, kleur of grootte mogelijkheden. En als u eenmaal uw keuze hebt gemaakt, zal ik u uiteraard een gemological certificaat verstrekken dat de kenmerken van uw stuk bevestigt. U krijgt de garantie dat u net een diamant hebt verworven waarvan de zuiverheid en kleur niet kunstmatig zijn aangepast. Door mij uw expertise toe te vertrouwen, bent u verzekerd van de authenticiteit van uw steen. Brussel diamanten ring: je zult een echte verliefdheid op een steen hebben waardoor hij echt gaat trillen.

Ontdek ook – Al onze ringen :

ParelringDiamanten ringZegelring – Verlovingsring

Bent  u op zoek naar unieke juwelen?

De trouwringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op jee ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op je.

Plat Sammy

CONTACTEER MIJ

02 537 28 29

0475 25 51 64

sammyplat@gmail.com

BTW-nummer : BE0701674145