Brussel trouwring: het symbool van je liefde voor al het leven

Alle kleine meisjes droomden ervan: een prinsessenhuwelijk te hebben. Beschouw deze dag als een sprookje. En trouwringen zijn het ultieme symbool! Ze vertegenwoordigen de unie van twee wezens die dol zijn op elkaar, die zich een eeuwige liefde. Omdat de ring de vorm heeft van de cyclus van het leven, de eeuwige hervatting ... kortom, van de eeuwigheid. Wat is er meer romantischer? Brussel trouwring: kies het met de grootste zorg om je lot te verzegelen.

Ontmoet mij:

sammy plat

DE WONDEREN VAN HET HUWELIJK

22 september 2019
sammy plat

BRUSSEL BRUILOFT EERLIJKE

Vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 september 2019

sammy plat

MON BRUILOFT EERLIJKE

19 en 20 oktober 2019

sammy plat

KURK BRUILOFT EERLIJKE

9 en 10 november 2019

sammy plat

BRUILOFT EERLIJKE RUIMTE TELLO

16 en 17 november 2019

sammy plat

BRUILOFT EERLIJKE NAMEN EXPO

14 en 15 december 2019

sammy plat

CHARLEROI BRUILOFTSBEURS

Zaterdag 18 en zondag 19 january 2020

Zich de ring aan de vinger zien doorgeven 

Voorheen gekozen door de toekomstige echtgenoot, die hem in het grootste geheim liet ontwerpen om zijn schoonheid te verrassen ten tijde van zijn verzoek, de trouwring wordt tegenwoordig gezocht en soms zelfs als koppel getekend. “Als juwelier maak ik er een erezaak van om je wens te vervullen. Ik vorm dus ringen die echt op jou lijken. Of je nu een sober en klassiek model of een originele creatie zoekt, respecteer ik je keuze in termen van het materiaal zoals de vorm, de kleur en eventueel het graveerwerk van, plooien, enz. De status van uw nieuwe echtgenoot verdient het om bevestigd te worden door een heel bijzonder juweel. Je zult het naar de linker ringvinger glijden, De vinger die onze voorouders dachten, dat die rechtstreeks verbonden is met het hart door een ader die de “amoris” wordt genoemd.

Brussel trouwring: 1001 mogelijkheden

Alle materialen verlenen zich vandaag aan de moeilijke kunst van trouwringen. Want als deze goed gepersonaliseerde vormen kunnen aannemen, moeten ze toch idealiter de mythische ring blijven herinneren. Stel je een model voor in goud, zilver, platina of bezet met edelstenen? Alles is mogelijk: de keuze van metalen en edelstenen is in verwezenlijk afhankelijk van het budget dat u wilt toekennen. Nadat U het model hebt gekozen, hoeft u alleen nog maar de aanpassing te plannen. Brussel trouwring: 100% op maat gemaakt.

Ontdek ook - Al onze trouwringen :

Klassieke trouwringen - Huwelijk trouwringen - Tweekleurige trouwringen -  Driekleurige trouwringen - Soft trouwringen - Custom trouwringen - Graveren trouwringen - Diamant trouwringen

Bent  u op zoek naar unieke juwelen?

De ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op jee ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op je.

Plat Sammy

Telefoon

Mobiele

E-mail

Btw-nummer

BTW-nummer : BE0701674145