Brussel gravure trouwring: ongeëvenaard

U zult natuurlijk uw trouwringen waarschijnlijk willen aanpassen met een tekst of een gegraveerde tekening. In ieder geval een element dat aan jullie beide persoonlijkheden herinnert. Brussel gravure trouwring: dit is de beste manier dat ze de uwe wordt, als geen ander.

Ontmoet mij:

sammy plat

DE WONDEREN VAN HET HUWELIJK

22 september 2019
sammy plat

BRUSSEL BRUILOFT EERLIJKE

Vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 september 2019

sammy plat

MON BRUILOFT EERLIJKE

19 en 20 oktober 2019

sammy plat

KURK BRUILOFT EERLIJKE

9 en 10 november 2019

sammy plat

BRUILOFT EERLIJKE RUIMTE TELLO

16 en 17 november 2019

sammy plat

BRUILOFT EERLIJKE NAMEN EXPO

14 en 15 december 2019

sammy plat

CHARLEROI BRUILOFTSBEURS

Zaterdag 18 en zondag 19 january 2020

Brussel gravure trouwring: de afdruk van je liefde

Maar hoe ga je ze personaliseren? Ga je gewoon jullie namen naast elkaar zetten? Of gaan kiezen jullie eerder kiezen voor een vleugje originaliteit? In dit opzicht zijn de mogelijkheden eindeloos. Een symbolische herinnering aan jullie verhaal? Een citaat of de titel van het lied waarop u de eerste danste? De kleine bijnamen die jullie jezelf in het geheim geeft? Of de vingerafdruk van je 2 vingers ...

Tenzij je een zin kiest die begint op een trouwring en eindigt op de andere, zoals bijvoorbeld je huwelijksgeloften. Laat je verbeelding spreken en vraag dat we je unieke ringen maakt. Een nieuwe trend is ook om externe gravures te maken. Of - wanneer de ring dikker is - gekmakend, creatief kantsnijwerk.

Een goed werk, een toegewijde service

Nadat u uw tekst hebt bepaald, schets ik uw project in 3D. Zo kunt u het visualiseren voordat je het op je ringen laat graveren. Het is essentieel voor mij om aandachtig naar u te luisteren en mezelf onder te dompelen in uw idee om uw wens perfect te vervullen. Geen van uw verzoeken lijkt vergezocht: ik hou ervan uw uitdagingen aan te gaan. Vervolgens zal ik de grootste zorg besteden aan het verfijnen van de aanpassing van uw ringen tot in de kleinste details. Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeld kleine edelstenen in de gravure te verwerken om een heel origineel resultaat te krijgen. Brussel gravering trouwring: een juweel dat echt op u lijkt en dat het object van je verlangen zal worden. Voor het beste exclusief.

Ontdek ook - Al onze trouwringen :

Klassieke trouwringen - Huwelijk trouwringen - Tweekleurige trouwringen -  Driekleurige trouwringen - Soft trouwringen - Custom trouwringen - Graveren trouwringen - Diamant trouwringen

Bent  u op zoek naar unieke juwelen?

De ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op jee ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op je.

Plat Sammy

Telefoon

Mobiele

E-mail

Btw-nummer

BTW-nummer : BE0701674145