Brussel custom trouwring: 100% op maat gemaakt

Op maat gemaakte trouwringen maken begint met de keuze van de legering. Als artisanale juwelier bied ik echter alleen 18-karaats goud aan. Mengsels in 14 of 9 karaat zijn inderdaad niet rijk genoeg in fijn goud. Hun helderheid verslechtert met de jaren en ze vervormen zich uiteindelijk. Omdat ik je het beste wens, wil ik dat je alleen goud van de hoogste kwaliteit hebt. Wat de vorm betreft, aan de andere kant, kun je eerlijk gezegd je inventiviteit de vrije loop laten gaan omdat alles toegestaan is. Brussel custom trouwring: oneindige mogelijkheden.

Ontmoet mij:

sammy plat

DE WONDEREN VAN HET HUWELIJK

22 september 2019
sammy plat

BRUSSEL BRUILOFT EERLIJKE

Vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 september 2019

sammy plat

MON BRUILOFT EERLIJKE

19 en 20 oktober 2019

sammy plat

KURK BRUILOFT EERLIJKE

9 en 10 november 2019

sammy plat

BRUILOFT EERLIJKE RUIMTE TELLO

16 en 17 november 2019

sammy plat

BRUILOFT EERLIJKE NAMEN EXPO

14 en 15 december 2019

sammy plat

CHARLEROI BRUILOFTSBEURS

Zaterdag 18 en zondag 19 january 2020

Brussel custom trouwring: 1001 declinaties


Naast het thema van graveren dat op aanvraag kan verschillen (tekst, tekening, symbool ...), kunt u uw ringen ook personaliseren door bepaalde associaties aan te vragen, bijvoorbeld door glanzende of kleine edelstenen te gebruiken. De keuze van de vorm of de weergave van het materiaal kan ook hun vleugje singulariteit brengen. Zo leveren zachte trouwringen, gebogen aan de binnenkant, een ongelooflijke zachtheid in contact met de huid. Of als je de keuze maakt voor een matte trouwring, is het de glinsterende schittering van het juweel dat de blikken zal intrigeren.

De tijd van creativiteit


Zodra uw model is gekozen en gevalideerd op basis van mijn schets in 3D, blijft het alleen om het vorm te geven. Het duurt gewoonlijk een maand tussen de ontwikkeling van het project en de levering van uw trouwringen. Maar als je meer verfijnde stukken wilt, ben je zeker al veel eerder welkom. Het is niet ongebruikelijk dat stelletjes 3 tot 6 maanden voor D-Day op mijn deur duwen, zodat ze zeker zijn dat ze hun tijd kunnen nemen om hun creatie te kiezen en eventueel aan te passen. Wat het budget betreft, het begint bij 350€ voor de klassieke trouwringen (exclusief speciale aanbieding). Dat gezegd hebbende, biedt een directe dialoog u vaak de mogelijkheid om uw project aan uw budget aan te passen ... zodat, wanneer u uw trouwringen omdoet, dat u zich herinnert dat ze volledig uniek zijn.

Ontdek ook - Al onze trouwringen :

Klassieke trouwringen - Huwelijk trouwringen - Tweekleurige trouwringen -  Driekleurige trouwringen - Soft trouwringen - Custom trouwringen - Graveren trouwringen - Diamant trouwringen

Bent  u op zoek naar unieke juwelen?

De ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op jee ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op je.

Plat Sammy

Telefoon

Mobiele

E-mail

Btw-nummer

BTW-nummer : BE0701674145