Brussel driekleurige trouwring: de grote trend

De mooiste dag van je leven nadert snel ... en je moet nog steeds de kwestie van de trouwringen oplossen. Om uw verbintenis te symboliseren, kunt u, als u op zoek bent naar een echt origineel model, zal u misschien worden verleid door verschillende kleurencombinaties. Brussel driekleurige trouwring: de resolute moderne trouwring.

Ontmoet mij:

sammy plat

DE WONDEREN VAN HET HUWELIJK

22 september 2019
sammy plat

BRUSSEL BRUILOFT EERLIJKE

Vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 september 2019

sammy plat

MON BRUILOFT EERLIJKE

19 en 20 oktober 2019

sammy plat

KURK BRUILOFT EERLIJKE

9 en 10 november 2019

sammy plat

BRUILOFT EERLIJKE RUIMTE TELLO

16 en 17 november 2019

sammy plat

BRUILOFT EERLIJKE NAMEN EXPO

14 en 15 december 2019

sammy plat

CHARLEROI BRUILOFTSBEURS

Zaterdag 18 en zondag 19 january 2020

Speel op het palet met goud

Goud is het edelmetaal bij uitstek waarin de ambachtelijke juwelier gewoonlijk de trouwringen vormt. Het moet worden gezegd dat het voordeel heeft om automatisch verschillende tinten te nemen, wanneer hij een trouwring integreert. Deze bijzonderheid geeft toe om zeer originele stukken te maken door verschillende kleuren te combineren. Inderdaad word het bijvoorbeld geassocieerd met zilver of koper, om het meer solide te maken.

In de aanwezigheid van deze mineralen wordt goud in juwelen wit, geel of rosé. Onder al deze variaties in kleuren, vinden we bij Sammy Plat vooral palladium wit goud (of "rhodium grijs goud" zeggen kenners). Rijk aan puur goud, bevat deze legering ook een beetje zilver (5%) om het te verstevigen, koper (7%) en palladium (of platina-derivaat, 13%). Door zijn rhodiumoppervlakte te bedekken, wordt het sprankelend wit. Een glans die je zeker zult waarderen. Omdat deze trend erg populair is bij jonge stellen.

Brussel driekleurige trouwring: de waarborg voor kwaliteit

Driekleurige trouwringen zijn in het algemeen bijzonder populair. Het is dat de combinatie van kleuren het mogelijk maakt om de contrasten te accentueren. En om allerlei resoluut moderne effecten te produceren. Met de grootste zorg vervaardigd, hebben deze meer verfijnde juwelen een ongeëvenaarde chic. En als we vaak denken dat eenvoud meer tijdloos is, is deze driekleurencollectie een uitzondering op de regel. Het is een veilige gok dat je in de loop van de voorbije jaren volledig zal worden overwonnen door uw je trouwringen. Dit is ook wat we je paar toewensen.

Ontdek ook - Al onze trouwringen :

Klassieke trouwringen - Huwelijk trouwringen - Tweekleurige trouwringen -  Driekleurige trouwringen - Soft trouwringen - Custom trouwringen - Graveren trouwringen - Diamant trouwringen

Bent  u op zoek naar unieke juwelen?

De ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op jee ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op je.

Plat Sammy

Telefoon

Mobiele

E-mail

Btw-nummer

BTW-nummer : BE0701674145