Brussel parelring: de ultieme verfijning

Wat is er delicater dan een ring met daarboven een mooie parel om een vrouw te vieren die je dierbaar is? Van een uitzonderlijke zuiverheid en eenvoud maakt dit juweel altijd een sterke indruk bij degene die het ontvangt. Brussel parelring: het is ook een alternatieve keuze bij uitstek voor de traditionele verlovingsring.

De mooiste zorgvuldig geselecteerde parels

Pareloesters maken de parels door calciumcarbonaat (of « paarlemoer ») om zich af te scheiden van vreemde lichamen dat zich in hun schelp komen vestigen. Dit zijn de echte kleine wonderen geproduceerd door de natuur genaamd "fijne parels". En dit, in tegenstelling tot de « parels van de cultuur » die de Japanners in de loop van de vorige eeuw begonnen te ontwikkelen. In dit tweede geval wordt een "nucleon" (een soort kleine kern) met de hand in de schaal van de oester gebracht, zodat het in een parel verandert. Tegenwoordig is deze praktijk wijd verspreid over de archipels van de Stille Oceaan en Franse Polynesië. En hoewel de fijne parels uiterst delicaat en kostbaar zijn vanwege hun schaarste, moeten sommige categorieën gekweekte parels als van vrij goede kwaliteit worden herkend.

Brussel parelring: een palet van vormen en kleuren

Wat uw keuze ook is, u kunt erop rekenen dat Sammy Plat u de beste kwaliteit aanbiedt volgens uw budget. Omdat het van veel factoren afhangt. De vorm, de maat, de kleur, de kwaliteit van het oppervlak zijn bepalend. Het is vaak de combinatie van al deze parameters die een stuk zijn van unieke schoonheid geeft. Zelfs als, de dag van vandaag, de parels de blik fascineren door het satijneffect van hun parelmoer. En hoe dikker het is, hoe meer de parel zich onderscheidt door zijn esthetische kwaliteiten. Maar u zult in staat zijn om bewust te kiezen ... Inderdaad, ik zal graag de verschillen tussen de verschillende modellen uitleggen.

Ontdek ook - Al onze ringen :

Parelring - Diamanten ring - ZegelringVerlovingsring

Bent  u op zoek naar unieke juwelen?

De trouwringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op jee ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op je.

Plat Sammy

Telefoon

Mobiele

E-mail

Btw-nummer

BTW-nummer : BE0701674145