Brussel verlovingsring: een belofte voor de toekomst

Hoeveel vrouwen hebben zich het tafereel niet tien keer voorgesteld: hun lieve en tedere tenslotte de knie zien neerleggen en zijn verzoek doen. Of een creatievere variant van dit beroemde scenario. Maar altijd natuurlijk met in de hand de zaak die opent op het glinsterende juweel langverwachte. Brussel verlovingsring: een belofte van een mooie toekomst voor twee.

Ontmoet mij:

sammy plat

DE WONDEREN VAN HET HUWELIJK

22 september 2019
sammy plat

BRUSSEL BRUILOFT EERLIJKE

Vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 september 2019

sammy plat

MON BRUILOFT EERLIJKE

19 en 20 oktober 2019

sammy plat

KURK BRUILOFT EERLIJKE

9 en 10 november 2019

sammy plat

BRUILOFT EERLIJKE RUIMTE TELLO

16 en 17 november 2019

sammy plat

BRUILOFT EERLIJKE NAMEN EXPO

14 en 15 december 2019

sammy plat

CHARLEROI BRUILOFTSBEURS

Zaterdag 18 en zondag 19 january 2020

De briljanten van traditie

Als we teruggaan op de loop van de geschiedenis, zou het Marie de Bourgogne zijn die in de eerste plaats een verlovingsring zou krijgen. Volgens de beschikbare bronnen zou de aartshertog Maximiliaan haar een ring gezet met diamanten hebben gelegd. Een zeer elegante belofte van een huwelijk dat de traditie heeft voortgebracht. Lange tijd was het gebruikelijk om de bruiloft te vieren in het jaar volgend op de verloving. Maar vandaag doet iedereen wat ze willen. Hetzelfde geldt voor de keuze van het model. Zelfs als veel toekomstige echtgenoten nog steeds kiezen voor het traditionele briljant, geven sommigen nu de voorkeur aan originelere stukken. Bijvoorbeld een ringstel met andere edelstenen of parels.

Brussel verlovingsring: voor haar ... en voor hem!


Traditioneel nog, dragen we de verlovingsring aan de linker ringvinger, wachtend op de trouwring om zich bij haar aan te sluiten. Hoewel het al lang is gereserveerd voor jonge vrouwen, hebben moderne gebruiken de neiging om het spel te veranderen. Het is tegenwoordig niet meer zeldzaam om mannen een ring van belofte te zien dragen. Een manier waarop ze ook hun betrokkenheid kunnen tonen. Ongeacht uw visie op deze gebeurtenis die uw huwelijk aankondigt, zal ik u graag een ruime keuze aan modellen aanbieden. Aarzel niet om contact met mij op te nemen om een afspraak te maken: Zo zal ik u alle mogelijke variaties laten zien. Brussel verlovingsring: we zullen de tijd nemen om het juweel te kiezen dat uw bruid zal verrassen.

Ontdek ook - Al onze ringen :

Parelring - Diamanten ring - ZegelringVerlovingsring

Bent  u op zoek naar unieke juwelen?

De trouwringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op jee ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op je.

Plat Sammy

Telefoon

Mobiele

E-mail

Btw-nummer

BTW-nummer : BE0701674145