Brussel zegelring: uw persoonlijke afdruk

Antiek juweel daterend uit de Romeinse Oudheid, deze zeer specifieke ring heeft een extreme rijke geschiedenis. In de Middeleeuwen werd de zegelring gebruikt om officiële documenten te verzegelen. Dat is de reden waarom het meestal op de pink van de rechterhand werd gedragen, waardoor zijn zegel eenvoudig op de was van de zegel kon worden aangebracht. Tegenwoordig is het natuurlijk vernieuwd en komt het in allerlei modellen voor. Brussel zegelring: u heeft de keuze tussen klassieke versies of resoluut moderne stukken.

Brussel zegelring: uw teken van verbondenheid

Deze karakter ring glijdt op zowel dames- als herenvingers. Het moet echter worden erkend dat de laatstgenoemden een grotere kans hebben om zo'n teken van verbondenheid te vertonen. Omdat de zegelring vaak het wapen is van een familieregel, een vereniging of een club. Een subtiel identificatiemiddel, het is ook al heel lang gebruikt om een ​​adellijke titel of soms zelfs een functie te bevestigen (denk bijvoorbeld aan de tekens van de bisschoppen). Over het algemeen groter dan de andere ringen, draagt ​​zij een "kitten", met of zonder een kostbare steen. Hierop toont men precies het beroemde embleem. Dat is de reden waarom, zelfs vandaag, uw artisanale juwelier er extra oplet om het een stijl te geven die echt lijkt op die van de ontvanger.

Een subtiel geschenk voor een man

Prachtig object op zich, de zegelring is een perfect cadeau voor een man met smaak. En zelfs als het dragen van deze ring niet meer zo gecodificeerd is, blijft het met een zekere symbolische waarde. Als de persoon waaraan u die wilt doneren niet tot een gemeenschap behoort die een embleem draagt, zorg er dan voor dat u een passie of interesse opneemt die heel erg van uw persoonlijkheid is. Als u vriend snakt naar biljarten of schaken, zal het motief van het kitten weerklinken. Tenzij hij een hardcore is van een automerk? Of erg geïnvesteerd is in zijn baan? Of zijn missie als brandweerman of soldaat? We nemen de tijd om het te bespreken om een ​​acroniem te maken dat subtiel uw vriend of echtgenoot zal vertegenwoordigen. En als u zijn autoriteit op een specifiek gebied wilt benadrukken, helpt de keuze van een edelsteen om concordanties te bouwen.

Ontdek ook - Al onze ringen :

Parelring - Diamanten ring - ZegelringVerlovingsring

Bent  u op zoek naar unieke juwelen?

De trouwringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op jee ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op je.

Plat Sammy

Telefoon

Mobiele

E-mail

Btw-nummer

BTW-nummer : BE0701674145