Op maat gemaakte hanger Brussel: het geschenk dat we ons nog lang zullen herinneren

U weet het, door de deur te duwen van uw artisanale juwelier, kunt u rekenen op een oneindig aantal mogelijkheden. Het zou kunnen dat U geniet van de soberheid van klassieke modellen. Maar de meest originele creaties zullen vaak de persoon verrassen aan wie u ze wilt aanbieden. Op maat gemaakte hanger Brussel: De geschenken die we ons lang zullen herdenken.

Bij elke gelegenheid, zijn persoonlijke geschenk ...

Binnenkort Moederdag? Of een belangrijke huwelijksverjaardag? Of verwelkomt uw familie een pasgeborene? Tenzij u een belangrijke prestatie wilt waarderen? Er zijn zoveel kansen in het leven om de mensen die we liefhebben te vieren. En is er altijd een voorwendsel om zijn gehechtheid te tonen? Soms een cadeau aanbieden zonder enige reden, buiten alle officiële omstandigheden ... U markeert nog meer de persoon die het ontvangt omdat het niet werd verwacht. Dus waarom zou u haar nog niet meer verrassen door exclusief een juweel op maat voor haar mooie ogen te realiseren? Afhankelijk van zijn persoonlijkheid, kiest u het model, maar ook bijvoorbeld de materialen en nuances van kleuren ... Als u wilt, laat ik u een schets in 3D zien vooral eer te gaan vormgeven. Op deze manier krijgt u een concreet beeld van het resultaat vóór de fabricatie.

Op maat gemaakte hanger Brussel: een mooi bewijs van gehechtheid

Wilt u een exclusieve toets aan uw hanger aanbrengen, iets dat het helemaal uniek zal maken? Waarom er niet een prachtige steen inleggen die het temperament van de gelukkige ontvanger weerspiegelt? Edelstenen dragen een zeer rijke symboliek. Het is daarom mogelijk om edelstenen te selecteren die de persoonlijkheidskenmerken van de persoon die ze zal dragen heel getrouw weergeven. En ik realiseer voor u alle stijlen, van de meest klassieke tot de meest hedendaagse. Op maat gemaakte hanger Brussel: het mooiste bewijs van gehechtheid dat we hem kan aanbieden.

Ontdek ook - Al onze hangeren :

Luno hangeren - Op maat gemaakte hangeren 

Bent  u op zoek naar unieke juwelen?

De ringen, oorbellen en trouwringen gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op jee ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op je.

Plat Sammy

Telefoon

Mobiele

E-mail

Btw-nummer

BTW-nummer : BE0701674145