Brussel creatie oorbel: een zo exclusieve exclusiviteit

U wordt soms geleid om deel te nemen aan een buitengewone gebeurtenis. Bijvoorbeeld de bruiloft van een geliefde, een feest voor u verjaardag van een rond getal, een officiële receptie ... In dergelijke situaties bent u natuurlijk niet tevreden met alleen "ready-to-wear". U wilt opvallen tussen de massa door elegante creaties te dragen die speciaal voor u zijn ontworpen. Brussel creatie oorbel: de zekerheid van het dragen van een exclusief model.

Brussel creatie oorbel: het plezier om uw juweel te tekenen

Heeft U een idee van de outfit die u gaat aantrekken eens de grote dag er is? Of weet u tenminste welke stijl u in dergelijke omstandigheden zult laten zien? Aarzel in dit geval, niet om een afspraak bij Sammy Plat vast te leggen. Zo, kunnen we beginnen met het maken van enkele schetsen van de lussen die U bij deze gelegenheid zult dragen. Dankzij mijn 3D programma, krijgt u snel een concreet idee van hoe uw hangers eruit zouden kunnen zien. En aangezien de mogelijkheden eindeloos zijn, zullen we uw keuze bespreken en het project indien nodig aanpassen naar uw verwachtingen. Alles is mogelijk: het is genoeg om onze violen af te stemmen, zodat uw creatie voor je ogen tot leven kan komen.

In het magische hol van je maker

Vrijwel alle onderwerpen lenen zich voor de uitoefening van unieke stukken. Goud, zilver, andere edelmetalen, stenen en diamanten ... Ik zal ze graag combineren om een exclusief model te maken dat u als een handschoen past. Gegarandeerd effect op iedereen om U heen! Of u nu alleen een weelderig paar oorbellen of een gecoördineerde set draagt, ze zullen u allemaal oogverblindend vinden. Maar u alleen zult weten wat er is gebeurd in het hol van mijn atelier. Omdat uw wensen bijdragen aan het creatieve proces. Het is door met u in wisselwerking te staan, door de vorm aan te passen aan uw persoonlijkheid, dat uw juwelen stukje beetje bij beetje zullen worden getekend. Brussel creatie oorbel: de zeldzaamheid van een moment van creatie.

Ontdek ook - Al onze oorbellen :

Creatie oorbellen  - Klassieke oorbellen 

Bent  u op zoek naar unieke juwelen?

De trouwringen, ringen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op jee ringen, oorbellen en hangers gemaakt door je juwelier Sammy Plat wachten op je.

Plat Sammy

Telefoon

Mobiele

E-mail

Btw-nummer

BTW-nummer : BE0701674145