De creaties van de juweliervakman, Sammy Plat, laten niemand onverschillig

Gaat u trouwen en zoekt u een originele verlovingsring voor uw toekomstige bruid? Je vrouw houdt echt van een bepaalde bloem en wilt U deze laten reproduceren in een ring voor je trouwdag?

Kom naar me toe. Mijn naam is Sammy Plat en ik ben een juwelier. Ik heb mijn ervaring sinds vele jaren aan gepersonaliseerde sieraden besteed. Ik luister naar Uw behoeften en samen kunnen we het eindresultaat van Uw droom bereiken.

Ik werk in de Brusselse regio, in de provincies van Wallonië en Vlaanderen.

Mijn werk heeft verschillende mogelijkheden voor prestaties

  • Ringen: ik maak verlovingsringen op maat, maar ook gepersonaliseerde ringen met bijvoorbeeld de favoriete bloem van Uw vrouw
  • Trouwringen: U toekomstige echtgenoot en U zijn niet zoals alle anderen. U houdt ervan Uwzelf te onderscheiden van anderen. U wenst dit karaktertrek van zichzelf te laten uitspreken? Samen zorgen wij voor trouwringen van Uw dromen.
  • Aangepaste ontwerpen: als U een uniek en gepersonaliseerd juweel aan Uw partner wilt schenken, aarzel nietmij te contacteren. Met veel, weinig of zonder inzicht, zullen we een bijzonder en uniek juweel in de wereld ontwerpen, dat des te meer waarde zal geven voor Uw echtgenoot.

Bent U van plan om een uniek juweel aan te bieden? Woont U in België ? Gebruik mijn contactpagina en aarzel niet om contact op te nemen.

Plat Sammy

Telefoon

Mobiele

E-mail

Btw-nummer

BTW-nummer : BE0701674145